Theorie begeleiding

Bij het halen van jouw rijbewijs hoort ook het theorie-examen. Voor veel mensen is dit een struikelblok, omdat mensen het vaak veel en moeilijk vinden. Rijschool Mitch biedt daarom een bijzondere theorie begeleiding aan. Wij noemen dit de flexibele theorie cursus. Wanneer jij tijd en behoefte hebt voor het samen kijken naar de theorie, kun je hiervoor een afspraak inplannen. Aan de hand van de leerstof en proefexamens kunnen wij kijken waar jouw valkuilen liggen en hier samen aandacht aan besteden. En het mooie van deze cursus is, dat het voor leerlingen van Rijschool Mitch volledig gratis is.

Ook als je geen rijlessen volgt bij Rijschool Mitch ben je van harte welkom voor de flexibele theorie cursus. De kosten voor deze cursus bedragen € 100,-. Hiervoor krijg je 5 theorielessen van 1 uur, op het moment dat het jou uitkomt.

Ook bieden wij pakketten aan voor thuisstudie. Wij adviseren, als u gebruik maakt van de flexibele theorie cursus, om een lesboek aan te schaffen, zodat u ook thuis kunt oefenen.