U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Je rijbewijs halen is al moeilijk en spannend genoeg. Daarom biedt Rijschool Mitch de Rijopleiding In Stappen (RIS) aan. Aan de hand van een instructievorderingenkaart en een lesboek gaan wij de hele rijopleiding in stappen doen. De opleiding kent vier RIS-modules, die bestaan uit handelingsscripts. De scripts sluiten op elkaar aan, zodat je in een logische volgorde alle onderdelen van het autorijden leert.

 

Hieronder een paar belangrijke punten van de Rijopleiding In Stappen (RIS)

 

  1. Fors hoger slagingspercentage dan de reguliere rijopleiding.
  2. Je bent beter op het examen voorbereid, waardoor de kans groter is dat je in één keer slaagt.
  3. Dit in een zo kort mogelijke periode te realiseren.
  4. Je daadwerkelijk veiliger, bewuster, bekwamer en zelfstandiger te laten gedragen in het verkeer. Dit wordt bereikt door je kennis, kunde, vaardigheden en een juiste houding op een leuke en vlotte manier aan te leren.

 

De leerling krijgt van de instructeur het boek “Zo leer je autorijden!” De instructeur geeft aan de hand van de instructievorderingenkaart huiswerk mee aan de leerling. Zo kan de leerling zich voorbereiden op het onderwerp (script), welke in de volgende les behandeld gaat worden. Hierdoor is er tijdwinst in de lesauto en kan de lestijd efficiënter gebruikt worden.

 

De instructeur van Rijschool Mitch kan zich ten alle tijden legitimeren met de RIS-identificatiepas. Vraag gerust om een legitimatie.